Motorcycle Safety School Office

The owner of the school didn’t want to move her office, but she had outgrown the existing space. The office was cluttered, dingy and very much in need of an update.
We set upon a gut renovation, tackling everything; mechanicals, lighting, furniture, organization, aesthetics and accents.
Floors, desks and lighting are now coordinated, efficient and bright. Color was added with designer chairs, plants, bright carpeting and vintage motorcycle prints. An entirely new mod bathroom provides a much more ‘pleasant’ user experience than the pre existing cavern.
The resulting space has literally improved performance and morale. The new and improved MSS office is a better place to conduct business and meetings, and is substantially more befitting of the success of the people who built the business from scratch.